Sterrenhemel Live! zoekt docenten!

Ben je natuurkundedocent in de bovenbouw van havo en/of vwo? Geef je graag les in sterrenkunde en astrofysica? Dan horen wij graag je mening!

Data van de MeerLICHT telescoop in het NOVA mobiel planetarium. (c) NOVA.
Data van de MeerLICHT telescoop in het NOVA mobiel planetarium. (c) NOVA.

Sterrenhemel Live! is een project van de MeerLICHT- en BlackGEM-telescopen en NOVA en wordt gefinancierd door de NWA (NWO). Het doel van het project is om semi-live data van de telescopen naar het onderwijs te brengen. Naast een inspirerende planetariumvoorstelling zullen er ook uitdagende activiteiten voor de examenklassen havo en vwo ontwikkeld worden.

Enquête

Waar zie je zelf kansen voor ondersteuning bij het geven van sterrenkunde in de klas? Wat zijn lastige onderwerpen om te doceren, en voor de leerlingen om goed onder de knie te krijgen?

Vind je het leuk om actief mee te denken met dit project? Vul dan de enquête in. Het invullen duurt ongeveer 20 minuten.

Focusgroepen

Naast de enquête willen wij ook dieper in gesprek gaan met geïnteresseerde docenten. Vind je het leuk om in gesprek te gaan over de details? In de enquête kun je je e-mailadres in vullen. Wanneer je de enquête liever volledig anoniem wilt invullen kun je je ook aanmelden voor de focusgroepgesprekken door een mail te sturen naar: nova@astronomie.nl.